Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Νεα

Τι είναι το stand up pouch

Χρόνος: 2023-03-16Προβολές: 18

Μια θήκη stand-up, γνωστή και ως Doypack (εμπορικό σήμα που σχετίζεται με μια θήκη), είναι μια εύκαμπτη συσκευασία που μπορεί να στέκεται όρθια στη βάση της για εμφάνιση, αποθήκευση και χρήση. Είναι ένα είδος πλαστικής σακούλας, αλλά μερικές φορές έχει και τις ιδιότητες ενός πλαστικού μπουκαλιού. Τα Doypacks χρησιμοποιούνται συνήθως σε ποτά σε σκόνη ή έτοιμα προς κατανάλωση. Το κάτω μέρος της θήκης stand-up διαθέτει επένδυση για υποστήριξη για προβολή ή χρήση.

Θήκη σφράγισης 1.3 sies

Μπορούν να γεμιστούν ασηπτικά ή σε συμβατικές γραμμές συσκευασίας.

ιστορία

Ο Leon και ο Louis Doyen έκαναν την πρώτη δουλειά στο stand-up pouch στη Γαλλία. Ο Louis Doyen ήταν πρόεδρος της εταιρείας Thimonnier, η οποία διαπραγματευόταν με την εμπορική ονομασία "Doypack" (από το DOY en "PACK ageing").

Στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, η ανάπτυξη υλικών, σχεδιαστικών επιλογών και εξοπλισμού αυξήθηκε. Επί του παρόντος, είναι μια πολύ ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή συσκευασίας.

3. σακούλα με επίπεδο πάτο (2)

δόμηση

Οι εύκαμπτες θήκες κατασκευάζονται συνήθως από πολλαπλά στρώματα υλικών: διάφορες πλαστικές μεμβράνες, χαρτί, φύλλο κ.λπ. Αυτά τα υλικά πρέπει να έχουν ειδικές θερμοσυγκολλητικές ιδιότητες για να μετατραπούν σε θήκες.

Οι πιο συνηθισμένες τσάντες έχουν ένα κάτω άκρο για να δημιουργήσουν ένα σχήμα "W" που ανοίγει για να επιτρέπει ένα επίπεδο πάτο. Μερικές φορές χρησιμοποιούνται και πλευρικές γωνίες. Προσφέρονται πολλές επιλογές σχεδίασης.

Συνηθισμένα είναι τα στόμια εκροής και οι ράβδοι με φερμουάρ που ξανακλείνουν.

Προηγ: Τι είναι η συσκευασία κενού

Επόμενος : Τι είναι η ευέλικτη συσκευασία