Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Ποιότητα

Ποιότητα

Η βασική διαδικασία κατασκευής των σύνθετων σακουλών συσκευασίας είναι: εκτύπωση, σύνθεση, σχίσιμο και κατασκευή σακουλών σε τέσσερα στάδια, από τα οποία οι δύο διαδικασίες σύνθεσης και κατασκευής σακουλών είναι οι πιο κατάλληλες μέθοδοι συναρμολόγησης.

Σύνθετη διαδικασία

Στη διαδικασία σχεδιασμού, εκτός από την επιλογή της λανθασμένης κόλλας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η διαδικασία πλαστικοποίησης, θα οδηγήσει επίσης σε κακή πρόσφυση, χαμηλή πρόσφυση στη μετα-επεξεργασία, πλαστικοποίηση, διαρροή και σπασμένες κύστεις. σκουριά.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή των συγκολλητικών για την καθημερινή συσκευασία χημικού λογισμικού. Σε γενικές γραμμές, ως σύνθετη κόλλα πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

μη τοξικό?
Δεν εμφανίζονται επιβλαβή εκχυλίσματα μετά τη συσκευασία του υγρού.
Εφαρμοστέες απαιτήσεις θερμοκρασίας αποθήκευσης τροφίμων.
Καλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, χωρίς κιτρίνισμα και αφρό, χωρίς κονιοποίηση και αποκόλληση.
Ανθεκτικό σε έλαια, αρώματα, ξύδι και αλκοόλ.
Δεν διαβρώνει το μελάνι μοτίβου εκτύπωσης και έχει υψηλή συγγένεια με το μελάνι.

Η πλαστικοποίηση είναι μια σημαντική διαδικασία στην παραγωγή και επεξεργασία εύκαμπτων συσκευασιών. Τα κοινά ελαττώματα του περιλαμβάνουν κυρίως: δημιουργία φυσαλίδων αέρα, χαμηλή σταθερότητα πλαστικοποίησης, τσαλακώματα και κατσαρώματα τελικών προϊόντων, τέντωμα ή συρρίκνωση προϊόντων πλαστικοποίησης κ.λπ. Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στην ανάλυση των αιτιών της ρυτίδωσης και του κατσαρώματος των άκρων και των μεθόδων εξάλειψής τους.