Όλες οι κατηγορίες

Όροι και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας

Όροι και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον ιστότοπο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται σε αυτό το έγγραφο, καθώς οποιαδήποτε χρήση αυτού του ιστότοπου σημαίνει ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εδώ.

Οι αναφορές σε αυτόν τον ιστότοπο σε "εμείς", "μας" κ.λπ., αναφέρονται στη LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.. και σε οποιαδήποτε από τις θυγατρικές της. Οποιαδήποτε αναφορά σε αυτόν τον ιστότοπο σε αυτόν τον ιστότοπο αναφέρεται σε οποιοδήποτε άτομο που επικοινωνεί ή/και χρησιμοποιεί αυτόν τον ιστότοπο.

Σημείωση απορρήτου ιστότοπου Όλες οι προσωπικές πληροφορίες ή οι πληροφορίες που διαβιβάζονται σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. για την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων, όπως ορίζεται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Ορθότητα, πληρότητα και επικαιρότητα των πληροφοριών Δεν φέρουμε ευθύνη για την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών στον ιστότοπο. Όλη η εξάρτηση από το υλικό αυτής της ιστοσελίδας γίνεται με δική της ευθύνη. Συμφωνείτε να είστε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε αλλαγές στις πληροφορίες και τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μετάδοση Όλες οι μη προσωπικές επικοινωνίες ή υλικό που μεταδίδετε στον Ιστότοπο μέσω email ή με άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών, ερωτήσεων, σχολίων, προτάσεων ή άλλου παρόμοιου περιεχομένου, θεωρούνται μη εμπιστευτικές και μη ιδιωτικές. Όλο το περιεχόμενο που μεταδίδεται ή δημοσιεύεται από εσάς στην Ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αναπαραγωγής, της αποκάλυψης, της μετάδοσης, της διανομής, της εκπομπής και της ανάρτησης. Επιπλέον, οποιεσδήποτε από τις ιδέες, τα έργα τέχνης, τις ιδέες, τις εμπνεύσεις, τις προτάσεις ή τις ιδέες σας μεταδίδονται σε αυτόν τον ιστότοπο, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. είναι δωρεάν για χρήση για διάφορους σκοπούς (συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της ανάπτυξης προϊόντων, της παραγωγής, της προώθησης και της εμπορίας). Όλες οι παραπάνω σχετικές χρήσεις, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν ευθύνεται για την παροχή πληροφοριών. Παρέχοντας πληροφορίες, εγγυάστε επίσης ότι οι πληροφορίες που παρέχονται από εσάς ανήκουν σε εσάς και δεν θα εμπλέκονται, και η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν θα παραβιάσει τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου ή θα μας παραβιάσει με άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες. Οποιαδήποτε ισχύουσα νομοθεσία. Η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. επίσης δεν υποχρεούται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που υποβάλλονται.

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ® Ο κατοχυρωμένος κάτοχος του σήματος είναι η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD.. Η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων.

Τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας όλων των κειμένων, εικόνων και άλλων υλικών σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελούν ιδιοκτησία της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ή έχουν άδεια από τον σχετικό ιδιοκτήτη.

Επιτρέπεται να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, να αντιγράψετε αποσπάσματα (αναφορές), να τα εκτυπώσετε στον σκληρό σας δίσκο ή να τα προωθήσετε σε άλλους. Η μόνη προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα, άλλες ειδοποιήσεις ιδιοκτησίας και σημειώσεις εμπορικών σημάτων που εμφανίζονται στο αντίγραφο. Η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου δεν επιτρέπεται να πωληθεί ή να διανεμηθεί εμπορικά, ούτε να τροποποιηθεί ή να προστεθεί σε άλλα έργα, δημοσιεύσεις ή ιστότοπους

Τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα, οι γραμματοσειρές και τα σήματα υπηρεσιών (συλλογικά αναφερόμενα ως «εμπορικά σήματα») που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ανήκουν στην LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. Τίποτα σε αυτόν τον ιστότοπο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει άδεια ή χρήση οποιοδήποτε από τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Εκτός από όσα προβλέπονται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείτε τα εμπορικά σήματα που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. θα εφαρμόσει πλήρως τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της απευθείας στο μέγιστο νόμιμο επίπεδο.

Σύνδεσμος σε άλλους ιστότοπους Σύνδεσμοι εντός της εταιρείας LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ο ιστότοπος μπορεί να σας οδηγήσει σε μη LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δίκτυο και συστήματα. LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, την ακρίβεια ή τη λειτουργικότητά του. Ο σύνδεσμος παρέχεται καλόπιστα και η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν μεταγενέστερες αλλαγές στον συνδεδεμένο ιστότοπο. Η τοποθέτηση άλλων ιστοσελίδων στους συνδέσμους δεν σημαίνει ότι η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. τους αναγνωρίζει. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε και να κατανοήσετε τις νομικές σημειώσεις και τις σημειώσεις απορρήτου σε όλους τους άλλους ιστότοπους που περιηγείστε.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ιστοσελίδα με δική σας ευθύνη.

Εγγύηση Αυτός ο ιστότοπος σας παρέχει μια βάση "ως έχει" και "ως διαθέσιμη" και η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν παρέχει καμία μορφή εγγύησης, ρητή, σιωπηρή, νομική ή άλλη (συμπεριλαμβανομένων των σιωπηρών εγγυήσεων εμπορικής πώλησης). Σεξ, ικανοποιητική ποιότητα και δυνατότητα εφαρμογής για συγκεκριμένο σκοπό), συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης ή της εκπροσώπησης των πληροφοριών στον ιστότοπο θα είναι πλήρης, ακριβής, αξιόπιστη, έγκαιρη, μη παραβίαση δικαιωμάτων τρίτων, η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι ανεμπόδιστη ή να μην υπάρχουν σφάλματα στον ιστότοπο. Και λόγω του ιού, αυτός ο ιστότοπος θα είναι ασφαλής και οποιαδήποτε συμβουλή ή συμβουλή από τον ιστότοπο για την απόκτηση της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. είναι ακριβής ή αξιόπιστος. Οποιαδήποτε εκπροσώπηση ή εγγύηση απορρίπτεται ρητά.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν την εξαίρεση σιωπηρών εγγυήσεων, επομένως ορισμένες εξαιρέσεις ενδέχεται να μην ισχύουν για εσάς. Ελέγξτε την τοπική νομοθεσία.

Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε, να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε οποιεσδήποτε δυνατότητες αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Νομική ευθύνη Όποιος κι αν είναι ο λόγος και λόγω της επαφής, της χρήσης, της αδυναμίας χρήσης αυτού του ιστότοπου, των αλλαγών στο περιεχόμενο του ιστότοπου ή της πρόσβασης σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο λόγω των συνδέσμων που παρέχονται από αυτόν τον ιστότοπο ή στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία ή λόγω στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας αποστέλλουμε Οποιαδήποτε ενέργεια ληφθεί ή όχι από εμάς, είτε πρόκειται για άμεσες, τυχαίες, επακόλουθες, έμμεσες, ειδικές ή τιμωρητικές ζημιές, έξοδα, απώλειες ή υποχρεώσεις, LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ή/και άλλα μέρη που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή εκπροσώπηση μας Το πρόσωπο του ιστότοπου δεν αναλαμβάνει καμία νομική ευθύνη ή υποχρέωση.

LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ή/και άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή μετάδοση αυτού του ιστότοπου δεν ευθύνονται για τη συντήρηση υλικού και την παροχή υπηρεσιών αυτού του ιστότοπου ή για τυχόν διορθώσεις, ενημερώσεις ή αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο. Οποιοδήποτε υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Επιπλέον, η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. δεν φέρει καμία ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τη μόλυνση του εξοπλισμού του υπολογιστή σας ή άλλης ιδιοκτησίας από τον ιό ως αποτέλεσμα της χρήσης, της πρόσβασης ή της λήψης οποιουδήποτε υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν επιλέξετε να κάνετε λήψη υλικού από αυτόν τον ιστότοπο, το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Απαγορευμένη δραστηριότητα Απαγορεύεται να προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη που η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. θεωρείται ακατάλληλο και/ή θα κριθεί παράνομο κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια ή απαγορεύεται από οποιαδήποτε νομοθεσία που ισχύει για τον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά:

Οποιαδήποτε πράξη που θα συνιστούσε παραβίαση του απορρήτου (συμπεριλαμβανομένης της μεταφόρτωσης προσωπικών δεδομένων χωρίς τη συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου) ή των νόμιμων δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου ατόμου·

Χρήση αυτού του ιστότοπου για να συντρίψει ή να υπονομεύσει τη LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD., τους υπαλλήλους της ή άλλους ή για να υπονομεύσει την καλή φήμη της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. με αυτόν τον τρόπο; Μεταφόρτωση αρχείου που περιέχει ιό και προκαλεί ζημιά στην ιδιοκτησία της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ή άλλη προσωπική περιουσία.

Δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε μη εξουσιοδοτημένου υλικού στον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των συστημάτων ή της κυβερνοασφάλειας, του ρατσισμού, του ρατσισμού, της αισχρότητας, που πιστεύουμε ότι μπορεί να προκαλέσει ενόχληση, μειονέκτημα ή παραβίαση της LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. ή τρίτων εταιρειών, Απειλητικό, πορνογραφικό ή άλλο παράνομο υλικό.

Εσείς και η LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που προκύπτει από ή σχετίζεται με τη χρήση αυτού του ιστότοπου θα υπόκειται στους νόμους της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ και θα υποβάλλεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ειδικής Διοικητικής Περιφέρειας του Χονγκ Κονγκ.

Χρήση της ιστοσελίδαςΕκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, αυτός ο ιστότοπος προορίζεται μόνο για προσωπική σας χρήση και δεν προορίζεται για εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται να εξουσιοδοτήσετε άλλους να χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο.

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να ελέγξουμε μονομερώς, να επεξεργαστούμε, να μετακινήσουμε ή να διαγράψουμε οποιοδήποτε υλικό που εμφανίζεται ή δημοσιεύεται στον Ιστότοπο ή στον πίνακα ανακοινώσεων του χωρίς προειδοποίηση.

Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να αντιγράψετε, να επαναφέρετε, να εκτυπώσετε, να ανεβάσετε, να δημοσιεύσετε, να μεταδώσετε ή να διανείμετε οποιοδήποτε Υλικό, συμπεριλαμβανομένου του κώδικα και του λογισμικού στον Ιστότοπο, με οποιονδήποτε τρόπο.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε καμία άσεμνη, δυσφημιστική ή υποκίνηση και δεν δημοσιεύετε κανένα υλικό που είναι δυσφημιστικό, προσβλητικό, παρενοχλητικό, ρατσιστικό ή μίσος σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο μόνο σύμφωνα με το νόμο.

Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οποιοδήποτε υλικό παρέχετε στον ιστότοπο ή δημοσιεύετε στον Πίνακα ανακοινώσεων ή στο φόρουμ ή αλλού δεν παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα προσωπικά ή αποκλειστικά δικαιώματα τρίτων.

Συμφωνείτε να μην καταστρέψετε, καλύψετε, επιτεθείτε, τροποποιήσετε ή παρεμβαίνετε στον Ιστότοπο και το σχετικό λογισμικό, υλικό ή/και διακομιστές με οποιονδήποτε τρόπο.

Εάν δεν συμμορφώνεστε με τους παραπάνω όρους, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε ή να τερματίσουμε την πρόσβασή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, ανεξάρτητα από το αν δημοσιεύουν την ειδοποίηση σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στον ιστότοπο.

Συμφωνία εμπιστευτικότητας και εμπιστευτικότηταςΣυμφωνείτε να μην αποκαλύψετε, αντιγράψετε, χρησιμοποιήσετε, άμεσα ή έμμεσα παρέχετε οποιεσδήποτε εμπιστευτικές πληροφορίες που πωλούνται ή αποκαλύπτονται σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος και αποκαλύπτονται από τη LINYI ZHULI PACKING MATERIALS CO., LTD. Αυτό θα επισημαίνεται ως "εμπιστευτικές πληροφορίες" ή παρόμοια , συμπεριλαμβανομένων ιδιόκτητων υλικών, διαδικασιών και τεχνικών που σχετίζονται με μελλοντική αναθεώρηση και δοκιμή ιδέας προϊόντος ή υπηρεσίας σε έρευνες ή συζητήσεις στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης.